Nyitva tartás

clock.pngKedves Vendégeink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Éttermünk bezárt. Várható nyitás: 2018. április 01.

Öreg Harang Borozó

b_200_0_16777215_00___images_oreg_harang_heviz_oreg_harang_heviz_05.jpgÖrömünkre szolgál, hogy vendégül láthatjuk Hévíz napsütötte szőlőhegyén található, különleges specialitásokat kínáló, családias borozónkban. Az autentikus hangulat mellett különös figyelmet fordítunk egyedi ételkínálatunkra, amihez a szükséges alapanyagokat minden esetben környékbeli tenyésztőktől és termelőktől szerezzük be.

Éttermünk hírnevét a kizárólag magyar specialitásokból készülő ételek adják, melyek többek között a kecske, szürke marha, vízi bivaly, szamár, gyöngytyúk, nyúl és mangalica.

b_200_0_16777215_00___images_oreg_harang_heviz_oreg_harang_heviz_45.jpgA hévizi szőlősgazdák által termelt borok széles választékával szolgálhatunk, így biztosítva a tökéletes kísérőt. (legyen szó szürke marháról, gyöngytyúkról, mangalicáról vagy akár vegetáriánus ételeink egyikéről)

Tegyen egy kellemes sétát az Árpádkori templomhoz, majd költsön el egy hangulatos vacsorát nálunk, és élvezze a falusi idill utánozhatatlan hangulatát!
A csendes, meghitt környezet, a rusztikus fabútorzat, az egyedi kerámia kiegészítők, mind a régmúlt nyugalmát idézik.

b_200_0_16777215_00___images_oreg_harang_heviz_oreg_harang_heviz_51.jpgLegyen szó egy csendes, meghitt, kettesben eltöltendő romantikus vacsoráról; egy nagyobb, családi összejövetelről; osztálytalálkozóról vagy esküvőről, az Öreg Harang Borozó minden esetben kiváló választás!

Az Öreg Harang Borozó Hévíz szívét jelentő egregyi hegyen található, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a belvárosra, valamint a környező vidékre.

Éttermünk nem áll módunkban bankkártyát elfogadni. Csak készpénzes fizetés lehetséges.